Szerelmi jóslás

Szerelmi jóslás

A szerelmi jóslás kiváló lehetőség arra hogy a magán életbeni kapcsolatainkra rálássunk. Ilyenkor kiderűl ki az aki valóban őszintén szeret minket és ki az aki nem… A szerelmi jóslás betekintést nyújt önmagadba is hiszen még jobban megismerheted, meg érted önmagad általa. Fontos tudnod hogy a szerelmi jóslás nem téged hivatott megerősíteni a hitedben, a ragaszkodott elképzeléseidhez. A szerelmi jóslás egy őszinte feltáró kapcsolat elemzés, melynek célja a mélyen rejtőző igazság felderítése hogy tisztán lássuk a kapcsolatunkat, szerelmi életünket. Ezáltal lehetőséget kapunk arra hogy megtaláljuk a megoldást is a problémáinkat.

Mielőtt szerelmi jóslást kérsz, érdemes őszintének lenned önmagaddal szemben is és lelkileg felkészülnöd rá, ugyanis nem azt fogod hallani amit te szeretnél hallani, hanem az igazságot, ami fájó is lehet egyes esetekben…. Ilyenkor érdemes magunkat emlékeztetni arra hogy a fájó igazság még mindig jobb mint hazugságban élni.

Érdemes a szerelmi jóslás előtt átgondolnod és felírnod magadnak az esetleges kérdéseidet is, hiszen előfordúl hogy az igazság feltárása közben elfelejted amit akartál kérdezni.

Mivel minden energia és mindig változásban vannak az energiánk is, a körülöttünk lévő dolgok, emberek éppen így változnak, sőt mi több a szabad akaratunkkal élve mindannyian minden pillanatban dönthetünk másképpen mint ahogy azt leszületésünk előtt még írtunk magunknak, ezért azt tanácsolom neked hogy érdemes negyed évente rá nézni jóslás sal az életutadra, kapcsolatainkra is így sokkal pontosabb képet kapunk a téged körűl vevő kapcsolatokról, emberekről, történésekről is.

Ne feledjétek! Az ELSŐ 10 perc jóslás ÚJ ÜGYFELEKNEK INGYENES!!! Hívd a 061/6777376-ot majd nyomd meg a 273-as melléket.