VAJU mudra a salaktalanításért

VAJU MUDRA a salaktanításért

Emésztési problémák, szélprobléma, vagy teltség érzet esetén illetve amikor salaktalaní szeretnénk a szervezetünket akkor alkalmazható. Rendszeres alkalmazásával meg akadályozható hogy a salakok, méreg anyagok felszívódjanak a szervezetünkben. Ideális segítség még a diéta illetve fogyókúra mellett a szervezetünk számára.

Szél mudra gyakorlat : A mutató ujjunkat nyomjuk enyhén lefelé a hüvelyk ujjal, a többi ujjunkat pedig feszítsük meg rendesen. Lásd a képen is!

Sürgős esetben egészen 30 percig tarthatjuk ezt a pozíciót. Krónikus esetben naponta háromszor ( Reggel – Délben – Este) 15 percig tartsuk meg ezt a kéztartást!

Nagyon hatásos ha rendszeresen használod, egy idő után érezni fogod ahogy meg könnyebbűl a tested, a szervezeted és testileg, lelkileg könnyebb leszel, hiszen nem csak testi szintén segít megszabadúlni a salakanyagoktól hanem lelki szintén is segít kitakarítani a lelkünket lehúzó, a lelkünket mérgező negatív energiák tól.

Ne feledjétek! Az ELSŐ 10 perc jóslás ÚJ ÜGYFELEKNEK INGYENES!!! Hívd a 061/6777376-ot majd nyomd meg a 273-as melléket.