Lótusz mudra

A mudrák nagyon hasznos gyakorlatok a testi, lelki egészségünk számára. Érdemes naponta többféle mudra gyakorlatot is elvégezni. Spirituális gyakorlat mely egyensúlyba hozzá az energia áramlást az egész testben. Feltöltenek energiával és a negatív energia blokkokat megszünteti.

Lótusz mudra: Tedd össze a mellkasod előtt a kezed hogy a kéztövek és az ujjhegyek érintsék egymást. Ezután nyisd szét az ujjaidat, mint egy virág a szirmait. Négy mély lélegzet után ismét csukd össze az ujjaidat, zárd össze rügy formában. Hajlítsd továbbra is befelé az ujjaidat, amíg a kézfejek egymáshoz nem érnek. Utána ismét Hajlítsd kifelé az ujjaidat, hogy rügyet majd virágot formázzon. Legyen egy tölcsér a pozitív energia tölcsére, ami befelé, feléd irányú most. A gyakorlatot háromszor ismételd meg.

Ha úgy érzed hogy nem értenek meg vagy kihasználnak, mindenképpen használd ezt a mudrát, mert feltölt energiával és meg erősíti a lelki békédet. Áldás, Béke és Szeretet legyen jelen az életedben.

Ne feledjétek! Az ELSŐ 10 perc jóslás ÚJ ÜGYFELEKNEK INGYENES!!! Hívd a 061/6777376-ot majd nyomd meg a 273-as melléket.