Telihold

Telihold mindig a fellélegzésünket segíti, ha átadjuk magunkat az általa közvetített energiának és az azt követő két hétben is tudatosan munkálkodunk rajta, hogy ne korlátozzuk magunkat a szívünk szerinti életben.

Telihold napján innen indíthatjuk saját önvizsgálatunkat, hogy (ha még nem tettük meg) meglássuk magunkban azt, aki valójában vagyunk. Azt az értéket, amit képviselünk és ami fejlődésünket segítheti.
Tudatosságotoknak köszönhetően, már biztosan sok mindent megváltoztattatok, de most itt az ideje, hogy átgondoljátok, maradt e még bennetek korlátozó minta, vagy bármilyen önkorlátozó cselekvési mód, tudattalan önkritika, amivel korlátozzátok saját testi-lelki-érzelmi jóléteteket, amitől egyre idegesebbé és feszültebbé váltok? Amitől egyre fáradtabbnak, fásultabbnak érzitek magatokat és bár tudjátok, hogy valamit tenni kellene, újabb változásokat indítva, de féltek mások véleményétől, ezért inkább igyekeztek folytatni a „jól bevált” utat. A változásoknak nem kell fájnia, nem kell, hogy küzdést hozzon. A változástól egyre könnyedebbnek és felszabadultabbnak kell éreznetek magatokat. Azt kell átélnetek, hogy bátran lehettek önmagatok, élvezhetitek a mindennapokat és ebben nem befolyásol az, hogy vajon más mit szól ehhez.

Lehet, hogy eddig fel sem ismertétek a problémát, csak azt tapasztaljátok, hogy hiába változtattatok még sem lett könnyebb minden. Ennek köszönhetően felmerülhetett bennetek, hogy még sem kell változtatni, hiszen számotokra nem hozott megoldást. Pedig nem ez a valóság. Az új lehetőség megvalósításánál bekapcsolhatott a mélyen megbúvó minta, ami gyermekkorotokhoz köthető. Lehet ez egyszerűen csak az, hogy mindig negatív visszajelzést kaptatok gyermekként, így jól bevált megoldásokkal próbálkoztok, ami nem generál bennetek félelmet a kudarctól. Azonban ahhoz, hogy a valódi változás végbe menjen, el kell engedni ezeket a kapaszkodókat, a makacsságot, ami ehhez köthető, és új dolgokat kipróbálni, hogy minél több tapasztalatok legyen saját erőtökről, rátermettségetekről.


Tehát most a feladat, hogy először is dicsérjétek meg magatokat, hogy tudatosságotoknak köszönhetően a változás útjára léptetek. Aztán gondoljátok át, hogy mi az, amiben nem tudtok eléggé rugalmasak lenni, vagy türelmetlenül, makacsul hajszoljátok a megoldást, ami aztán nem jön el. Tulajdonképpen ezzel csak az önkorlátozásotokat erősítitek és nem adtok teret az Univerzum különleges megoldásainak. Érdemes azt is végig gondolni, hogy mit nem tesztek meg magatokért időhiányra hivatkozva? Miért ragaszkodtok bizonyos feladatok elvégzéséhez mindenáron, még akkor is, ha épp fáradtak vagytok? Miért érzitek azt, hogy csak ti tudjátok adott dolgot tökéletesen elvégezni? Időnként bármennyire is nehéz bevallanunk magunknak, félünk attól, hogy nélkülözhetőek leszünk, mert helyettesíthetőek vagyunk. Természetesen ide kívánkozik a következő kérdés: Miért nem hiszed el, hogy értékes vagy, és önmagadért szerethető? Hogy az a bölcsesség, amit magadban őrzöl, maga az érték, ami miatt jó veled lenni, és ami miatt mások elismernek.

Minden önkorlátozásunknak csakis az az oka, hogy nem bízunk magunkban, vagy belénk nevelték a kételkedést, a másoknak való megfelelést, vagy mi magunk választottuk azt, hogy az elvárások és mások mintáinak útját járjuk, mert azt biztonságosnak véljük. A változáshoz viszont most az ösztönös megvalósító mintáinkat kell nagyon megváltoztatni, hiszen a régi, hagyományos sémák a múlthoz kötnek, és akadályozzák a tovább lépésünket.

A befelé figyelés mellett változatlanul nagyon fontos, hogy tudatosan figyeljetek gondolataitokra! Gondoljátok végig, hogy mi okoz bennetek fájdalmat, haragot, makacs ellenállást. Ezek mind kontrollá válnak bennetek, amik egyéniségetek kibontakozásának, és egy új hagyomány teremtésének útjában állnak. Újra programozhatjátok gondolati mintáitokat, lelkesedéssel tölthetitek fel elméteket, hiszen az időszak támogatását élvezhetitek ebben.
Az egyéni felelősségvállalás igénye egyre erősebben megmutatkozik, fogadjátok el, hogy a ti felelősségetek az, hogyan alakul életetek, tehát meg is tudjátok változtatni, boldogabbá tudjátok tenni. Az önkorlátozás helyett inkább válasszátok a tudatos felelősségvállalást, azt hogy bűnbakkeresés helyett, saját magatokban keresitek meg a megoldást. A lázadás, puffogás nem megoldás, a lépésenként haladás és elköteleződés önnön tökéletességünk és utunk mellett a megoldás. Amint így döntötök, kihasználhatjátok azt a sorsikus segítséget, ami a határozott lépéshez megadja az optimizmust és a tüzet. Lépjetek határozottan, keressétek az élet napos oldalát és az egész életetek fényárban úszik majd.

Telihold napja mindig varázslatos, mert százszoros segítő energiát kapunk, így ne feledkezzetek meg az esti varázslatról, az elengedés szertatásról!

Ne feledjétek! Az ELSŐ 10 perc jóslás ÚJ ÜGYFELEKNEK INGYENES!!! Hívd a 061/6777376-ot majd nyomd meg a 273-as melléket.