Telihold rituálé

Otthoni Telihold rituálék

A telihold minden alkalommal egy folyamat lezárását jelenti, ezért ha úgy érezzük, vannak még bennünk mélyen beragadt érzések, rendelkezünk olyan tárgyakkal vagy kapcsolatokkal, melyek már nem szolgálják többé fejlődésünket, akkor érdemes a telihold napokban az alábbi elengedő és teremtő megerősítéseket szertartásos formában elvégeznünk.

Rituálé Telihold estéjére
Az elengedő szertartást egyedül vagy csoportban is végezhetjük. Keressünk magunknak egy csendes sarkot, papírt és tollat. Gyújtsunk meg egy gyertyát és közben teremtsünk kapcsolatot a felsőbb rendű énünkkel, vagyis Szellemünkkel. Ha bizonytalanok vagyunk a kapcsolatteremtés sikerében, akkor kérjünk segítséget védelmezőinktől vagy az angyaloktól, név szerint érdemes Haniel segítségét kérni.Írjuk össze a papíron, hogy mitől szeretnénk megszabadulni. Ne gondolkozzunk túl sokat, inkább az intuíció vezesse tollunkat. Elegendő, ha szavakat írunk össze, mint például: túlsúly, hátfájás, türelmetlenség, irigység, anyagiak miatti aggodalmaskodás, ragaszkodásunk egy helyzethez vagy egy személyhez stb.


De „általános tisztítás“ végett az alábbi mondatok közül is válogathattok:

– Elengedem az önértékelésemmel kapcsolatos negatív gondolatokat.

 Elengedem a lelkiismeretfurdalásomat.

– Elengedem a megfelelési kényszeremet.

Elengedem a különböző helyzetekben feleslegesen jelentkező irányítási vágyamat.

  • Elengedem a számomra szükségtelen energiákat és helyzeteket az életemből. Áldással útjára engedem azokat az embereket az életemből, akik az energiáimat csapolják vagy mérgezik. 
  • Magunkban vagy hangosan is kimondahatjuk az elengedni kívántakat.Ha készen vagyunk, akkor pedig semmisítsük meg ezt a listát! Elégethetjük, földbe is temethetjük, vagy egyszerűen tépjük szét és dobjuk ki. Ez a rituálé sokat fog segíteni abban, hogy valóban kitakarítsuk, felszabadítsuk lelkünket a nyomasztó gondolatok alól.

Ne feledjétek! Az ELSŐ 10 perc jóslás ÚJ ÜGYFELEKNEK INGYENES!!! Hívd a 061/6777376-ot majd nyomd meg a 273-as melléket.