A 2021 – es év második Tízmilliószoros Teremtő napja

2021. május 26. Ezen a napon is Telihold lesz a Nyilas jegyében, az Univerzum megint segítő energiákat küld terheinktől való megszabaduláshoz


Nézzük meg általánosságban mit tehettek ezeken a napokon:

Főleg azokon a napokon, amikor Telihold is van, érzékenyebbek vagytok, és könnyen lehangolttá válhattok, ami nehezítheti a teremtéseteket.

Szeretgessétek magatokat, és gondoskodjatok arról, hogy legalább a mai napon csakis olyan dolgokkal foglalkozzatok, ami jólesik a lelketeknek, amit szívvel-lélekkel tudtok csinálni! Ne keressetek kifogást, egy nap szabadság és gondtalanság mindenkinek jár!

 
Mit tehettek azért, hogy a lehető legjobban kihasználjátok ezt a napot?

hálásébredés

Kezdjétek a teremtést rögtön ébredés után! Döntsük el hogy már reggel JÓ Napunk LESZ!

Legyetek egyszerűen boldogok, álmodozzatok bátran és lehetőleg kerüljétek a negatív helyzeteket, a pesszimista, panaszkodó embereket, és ti se panaszkodjatok!Ne görcsöljetek rá semmire

Ne kritizáljatok senkit, magatokat sem, próbáljátok mindenkiben a jót észrevenni! Minden emberrel, akivel ma találkoztok legyetek kedvesek, mosolyogjatok rájuk és dicsérjétek meg valamiért.

Lehetőleg meditáljatok, legyetek a természetben, csináljátok olyan tevékenységeket amiben örömötöket lelitek és fókuszáljatok arra amit el szeretnétek érni az életetekben.

Ne feledjétek! Az ELSŐ 10 perc jóslás ÚJ ÜGYFELEKNEK INGYENES!!! Hívd a 061/6777376-ot majd nyomd meg a 273-as melléket.

Szeretettel

Agent 273